Tervetuloa ArctiChildren-hankkeen sivustolle!

cropped-arcticbanner-2.pngArctiChildren-hankesivusto toimii lappilaisten kouluikäisten lasten ja nuorten, vanhempien ja asiantuntijoiden keskustelu- ja informaatiokanavana vaihtuvien terveysteemojen ympärillä. Sivusto toimii myös Lapin ammattikorkeakoulun hyvinvointialan opiskelijoiden oppimisympäristönä, jossa opiskelijat muun muassa tuottavat monimediamateriaalia ajankohtaisista terveysteemoista.

Järjestämme sivustolla ajoittain nuorten, vanhempien ja opiskelijoidemme välisiä terveysteemaisia keskustelutuokioita. Vastausten laadun ja asiantuntemuksen takaa se, että opettajat tarkistavat opiskelijoiden muotoilemat vastaukset ennen kuin ne julkaistaan sivustolla. Voit ehdottaa meille uusia keskusteluaiheita täällä.

Lapin ammattikorkeakoulu on kehittänyt sivustoa Euroopan sosiaalirahaston sekä Kolarcticin rahoittaman ArctiChildren InNet –hankkeen puitteissa yhteistyössä Lapin yliopiston sekä hankkeen pilottikuntien (Inari, Kemi, Ranua, Rovaniemi ja Salla) kanssa sekä kansainvälisessä ArctiChildren InNet –hankkeessa 2012-2015.